Unde se inchiriaza masinile electrice

Masinile electrice au ajuns si in rent a car? Putem spune ca din ce in ce mai multa lume se gandeste la inlocuirea masinii pe baza de carburant cu o masina electrica. Ne gandim din ce in ce mai mult la poluare si ne dorim sa ajutam foarte mult planeta Pamant sa se regenereze. Titlul acestei postari este unul destul de direct, iar din pacate raspunsul nu va fi atat de simplu. Deocamdata nicio companie de inchirieri masini nu si-a permis sa inlocuiasca intreaga flota de autovehicule cu masini electrice. In Romania din pacate nu se poate gasi nicio companie de rent, care sa inchirieze astfel de masini. Maximum a ceea ce se poate gasi pe teritoriul nostru, sunt masinile hibride, care sunt totusi o varianta mai putin poluanta. Probabil va mai dura cativa ani pana cand masinile electrice va incepe sa inlocuiasca masinile normale. In Paris, primarul orasului a pus la dispozitia cetatenilor masini masini electrice de inchiriat. Ele pot fi inchiriate o zi intreaga, sau doar o ora. A fost implementat acest sistem pentru a mai micsora din traficul ce ingreuna Parisul. Masinile electrice pot fi acum inchiriate in capitala Frantei, la 6 euro pe ora. Ele sunt puse la dispozitia cetatenilor sau turistilor numai pentru a ajunge cat mai repede la destinatie, si nu a fi folosita in scopul inchirierii pe termen lung. Vom astepta astfel pe viitor ca lumea sa se obisnuiasca mai mult cu noile masini si speram ca pana la sfarsitul anului 2020, asa cum au zis companiile de studii de piata, sa vedem injur de 10% dintre masinile existente, ca fiind masini electrice.

inchirieri masini bucuresti, inchirieri masini bucuresti otopeni

One thought on “Unde se inchiriaza masinile electrice

  1. Cu toate ca firma Rent-4U nu inchiriaza masini electrice, veti gasi pentru orasul Alba Iulia cele mai bune preturi pentru inchiriere. Veti avea de ales intre o flota senzational de mare, impreuna cu servicii ca inchirierea unei masini fara garantie sau fara card de credit. Descoperiti mai multe rent-4u.ro!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>