piata de inchirieri auto din alba iulia

Cum se comporta piata de rent a car din Alba Iulia?

Trebuie sa spunem ca piata de rent a car din Alba Iulia este in urma cu 20 de ani. Cu toate ca marea majoritate a companiilor ce activeaza in acest domeniu sunt prezente si in orasul Bucuresti,… Nu se doreste sau nu prezinta interes aducerea unei modernizari pentru acest serviciu vis a vis de acest oras. In randurile de mai jos, veti vedea cum se comporta piata de rent a car din orasul Alba Iulia. Veti afla care sunt serviciile de rent, care lipsesc cu desavarsire in momentul de fata din judetul Alba, si… Ce trebuie facut mai exact pentru regla aceasta situatie.

piata-de-inchirieri-auto-din-alba-iulia

 

Serviciile care lipsesc cu desavarsire din piata de inchirieri auto din Alba Iulia

In prezent, sunt foarte multe companii de inchirieri masini in orasul Alba Iulia. Din pacate, niciuna dintre acestea nu ofera acelasi nivel de calitate, ca in situatia orasului Bucuresti. Cu toate acestea, aproximativ toate companiile de rent a car din orasul Alba Iulia, au sediile centrale in orasul Bucuresti.

De ce nu ofera companiile de rent a car din Alba Iulia acelasi nivel de calitate ca si in Bucuresti?

Sincer! Am putea sa spunem mai simplu, ca este indiferenta. Din pacate nu este asa, dar depinde foarte mult din ce unghi este privit aceasta problema. Numarul firmelor de inchirieri auto din orasul Bucuresti sunt foarte multe. Daca in orasul Alba Iulia sunt cel mult 20 de companii de inchirieri masini, ei bine… Situatia pentru orasul Bucuresti se schimba radical. Aici sunt peste 250 de companii, ce intra in acest domeniu de activitate. Dupa cum putem observa, concurenta este infinit mai mare, atunci cand vine vorba de capitala Romaniei. Acest fapt inseamna ca, pentru a rezista pe piata inchirieri auto din orasul Bucuresti, va trebui sa iesi in evidenta prin cat mai multe elemente inovative.

Este ca normal, ca in momentul in care aveti concurenta sa fi fortat, sa aduci elemente noi pe piata. Din pacate, in orasul Alba Iulia, piata de rent a car este slaba, din punct de vedere al concurentei. Nefiind competitie, nu va fi fortat nimeni sa isi intreaca limitele.

Ce servicii lipsesc cu desavarsire din orasul Alba Iulia, pe piata de rent a car?

In primul rand, nu exista servicii de rent a car pe termen scurt. Astfel, daca vei dori sa inchiriezi o masina pentru doua zile, o zi sau cateva ore, nu vei putea sa faci acest lucru in Alba Iulia. In prezent, nici o companie de rent a car nu pune la dispozitie aceste servicii in judetul Alba. Un alt element, care lipseste cu desavarsire, atunci cand vine vorba de piata de rent a car din Alba Iulia, este sistemul de rent a car fara garantie. Acesta nu exista sub nici o forma. Deci, daca vei dori sa inchiriezi o masina fara garantie in orasul Alba Iulia, nu vei gasi. Exista doar o singura companie care realizeaza serviciul de rent a car fara garantie auto in orasul Alba Iulia. Aceasta se numeste Rent-4U, iar activitatea sustinuta de aceasta companie pare sa aduca cateva elemente utile. Mai pot fi gasite si alte elemente inovative vis a vis de aceasta firma, dar din pacate nu suntem aici pentru a face reclama.

Un alt serviciu din zona de rent a car, ce lipseste in orasul Alba Iulia este serviciul de inchirieri auto fara card de credit. Acest modul este adoptat de marile companii de inchirieri masini din orasul Bucuresti si a fost pus in practica in urma cu 15 ani. A functionat si a fluidizat tot sistemul de inchirieri auto. In prezent, acest serviciu lipseste cu desavarsire din Alba Iulia, cu toate… Ca el exista de foarte mult timp pe piata de rent.

Ce trebuie sa faca companiile de rent a car din Alba Iulia, pentru a multumi cat mai multi clienti?

Raspunsul este simplu: Sa imprumute din ceea ce au pus in practica in orasul Bucuresti pana in prezent. Nu trebuie absolut nici o inovatie. Trebuie doar ca toate companiile care au puncte de lucru atat in orasul Bucuresti, cat si in Alba Iulia sa preia serviciile, care au fost deja implementate. Trebuie sa aduca pur si simplu in orasul Alba Iulia, serviciile de inchirieri auto, existente deja in capitala Romaniei.

Cam asta este tot ce trebuie facut! Nimic in plus sau in minus.

Acesta a fost articolul nostru! Va multumim ca ati ajuns cu noi pana la final si va dorim in continuare drum intins!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>