Cine este compania Rent-4U?

Va vom prezenta in acest articol compania Rent-4U si serviciile de inchirieri auto oferite de aceasta firma.

Una dintre putinele companii cu pachete complete de rent a car

In cazul in care nu stiati deja, Rent-4U este una dintre putinele companii de rent a car din Bucuresti si Otopeni, ce ofera servicii complete de inchirieri auto. Aici veti gasi pachete de inchirieri auto precum:

  • inchirieri auto pe termen scurt, prin sistemul Just Go
  • pachete de rent a car fara garantie si fara card de credit
  • posibilitatea de a-ti inchiria propria masina

companie de rent a car din bucuresti si otopeni rent-4u

Vom explica in cateva detalii ce inseamna fiecare serviciu in parte.

Inchirieri auto pe termen scurt prin sistemul Just Go la compania Rent-4U

Sistemul de inchirieri pe termen scurt incepe sa ia amploare in orasul Bucuresti. Totul este destul de simplu: Pe aplicatie ai mai multe locatii de unde poti inchiria masina. Intri in masina, iti inregistrezi datele cardului, iti creezi contul si… Incepi pur si simplu sa circuli. Plata se realizeaza pe ora, nu pe minut ( ca la alte aplicatii ). Pretul de inchiriere pleaca de la 50 Ron pe ora inchiriata si scade cu cat sunt mai multe ore. Masina va trebui adusa inapoi in locul de unde a fost ridicata. Pentru a vedea mai multe detalii despre acest sistem de inchiriere, va invitam sa intrati pe pagina de inchiriere auto cu ora, numita Just Go.

Pachete de rent a car fara card de credit si fara garantie

Renunta la cardul de credit, atunci cand iti inchiriezi masina dorita

Inchirierea auto fara card de credit a ajuns sa devina un moft. Acest lucru se intampla, din cauza ca foarte multe companii de rent a car, nu doresc sa inchirieze fara acest card. Clientii cauta acest serviciu cu disperare, dar foarte putini il gasesc, din pacate. Rent-4U ofera din fericire posibilitatea de a inlocui cardul de credit, cu plata CASH. In aceasta situatie se dizolva in totalitate cardul de credit. Recomandam aceasta modalitate de inchiriere tuturor persoanelor, care doresc sa inchirieze un autovehicul si nu dispun de un card de credit.

Cum nu vei mai depinde de garantia auto?

Garantia auto este un alt impediment pe piata de rent a car. Avem norocul ca in prezent foarte multe companii de inchirieri auto renunta in totalitate la aceasta metoda. De asemeni, la Rent-4U veti putea sa inchiriati masina fara sa se mai retina aceasta suma imensa ( garantia auto ). Ea va fi inlocuita de asa-zisa asigurare zilnica, ce reprezinta o suma ce se achita pe fiecare zi de inchiriere.

Platforma Rent-4U System

V-ati dorit pana acum sa faceti bani suplimentari? De multe ori, masina sta in fata blocului ( sau a casei ) si nu se misca din acel loc cu saptamanile? Chiar daca v-ati gandit sa faceti Uber, nu aveti timpul necesar, pentru ca aveti un job?

Ei bine! Din fericire, avem un raspuns la toate aceste intrebari. Platforma se numeste Rent-4U System si ofera posibilitatea de a-ti inchiria propria masina.

Veti gasi mai multe informatii pe site-ul Rent-4U. Va multumim ca ati ajuns cu noi pana la sfarsitul articolului si va asteptam pe viitor cu alte informatii interesante!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>